A HONLAPOT CSAK 18 ÉV FELETTIEK HASZNÁLHATJÁK.

Viszontlátásra.

Ez az oldal a SHIRO nikotinpárna használati útmutatóját és a termékhez kötődő további fontos információkat tartalmazza.

Az oldal azoknak a felnőtt dohányosoknak szól, akik továbbra is folytatnák a dohányzást vagy más nikotintartalmú termékek használatát, ezért kizárólag 18 éven felüli dohányosok látogathatják. Füstmentes termékeink nem jelentik a leszokás alternatíváját, és nem tekinthetők a leszokást támogató segédeszközöknek.

ELMÚLT MÁR 18 ÉVES ÉS DOHÁNYZIK VAGY MÁS NIKOTINTARTALMÚ TERMÉKET HASZNÁL?

Megerősítés

FELHASZNÁLÓK

A nikotinpárnák kizárólag olyan felnőtt fogyasztók számára készülnek, akik továbbra is a dohány vagy nikotin tartalmú termékek fogyasztásának folytatása mellett döntenek.

A teljeskörű tájékozódás érdekében kérjük olvassa el a SHIRO termékhez kötődő Biztonsági figyelmeztetéseket és előírásokat a használat előtt!

NIKOTIN

A nikotinpárnák nikotint tartalmaznak, amely függőséget okoz.

A nikotinpárnák nem kockázatmentesek. A nikotinfogyasztással kapcsolatos egészségügyi kockázatok csökkentésének legjobb módja a nikotinfogyasztás teljes beszüntetése.

Egyes felhasználók fejfájást, hányást, hányingert, hasi fájdalmat, ínygyulladást, köhögést, mellkasi fájdalmat, orrdugulást, remegést, rossz közérzetet, szájirritációt, szájszárazságot, szédülést, torokirritációt és torokszárazságot tapasztalhatnak (a tünetek betűrend szerinti felsorolásban szerepelnek).

Nikotintartalmú terméket nem használhat olyan személy, aki szívbetegségben szenved vagy szívbetegségre hajlamos, cukorbeteg, epilepsziás vagy rohamra hajlamos.

Nikotint tartalmazó terméket terhesség vagy szoptatás alatt nem szabad használni. Ha terhes, szoptat, vagy úgy gondolja, hogy terhes lehet, javasoljuk, hogy teljesen hagyjon fel a dohány- és a nikotintartalmú termékek használatával.

A dohányzás abbahagyása, illetve a nikotinpárnára vagy más nikotintartalmú termékre való átváltás esetén előfordulhat, hogy bizonyos gyógyszerek (pl. teofillin, klozapin, ropinirol) adagolásán változtatni kell.

Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy használhat-e nikotinpárnát meglévő egészségi problémája mellett, kérje ki egy egészségügyi szakember véleményét.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Használat előtt olvassa el a nikotinparna.info weboldalon található összes Biztonsági figyelmeztetést és előírást, amely tartalmazza a nikotin, fulladás / lenyelés, irritatív / allergiás reakciók veszélyével kapcsolatos legfontosabb kockázatokra vonatkozó információkat.

TÁROLÁS ÉS HASZNÁLAT

A SHIRO nikotinpárnák csak egyszer használatosak, soha ne használja fel újra. Egyszerre csak egy nikotinpárnát használjon.
Kérjük, tárolja a terméket az előírások szerint a megfelelő minőség megtartása érdekében.

Kérjük olvassa el a SHIRO termékhez kötődő Biztonsági figyelmeztetések és előírások dokumentumot a részletes információkért.

Semmilyen módon ne módosítsa a nikotinpárnát, és ne adjon hozzá semmilyen anyagot. A nikotinpárnát érintő bármilyen módosítás vagy ismeretlen anyag hozzáadása súlyos egészségügyi következményekkel járhat.

Ne használja fel a nikotinpárnát, ha úgy tűnik, hogy megsérült, vagy illetéktelenek azt módosíthatták, hagyja abba a használatát, ha a párna használat közben megsérül.