A HONLAPOT CSAK 18 ÉV FELETTIEK HASZNÁLHATJÁK.

Viszontlátásra.

Ez az oldal a SHIRO nikotinpárna használati útmutatóját és a termékhez kötődő további fontos információkat tartalmazza.

Az oldal azoknak a felnőtt dohányosoknak szól, akik továbbra is folytatnák a dohányzást vagy más nikotintartalmú termékek használatát, ezért kizárólag 18 éven felüli dohányosok látogathatják. Füstmentes termékeink nem jelentik a leszokás alternatíváját, és nem tekinthetők a leszokást támogató segédeszközöknek.

ELMÚLT MÁR 18 ÉVES ÉS DOHÁNYZIK VAGY MÁS NIKOTINTARTALMÚ TERMÉKET HASZNÁL?

Megerősítés

SHIRO nikotinpárna termékhasználati útmutató videó

Az itt látható SHIRO nikotinpárna használati útmutató videóban bemutatjuk a termék helyes használatát.

A SHIRO termékhasználati videóban több lépésben mutatjuk be a termék használatát. A doboz kinyitásától kezdve eljutunk addig, hogy mi a teendő a használt SHIRO nikotinpárnával. Kiderül az is, hogy mennyi ideig érdemes használni egy SHIRO nikotinpárnát, illetve megmutatjuk, hogy pontosan hova kell helyezni a SHIRO nikotinpárnát a szájon belül.

Ezen kívül további fontos információk is elhangzanak, amiből megtudhatja, hogy hány SHIRO nikotinpárnát lehet egyszerre használni és mire érdemes figyelni a SHIRO nikotinpárna használata közben.

Mindezek mellet olyan Fontos információk is elhangoznak a videóban, amikre tanácsos odafigyelni a SHIRO nikotinpárnák használata során. Ezekről részletesen is olvashat a weboldalon a Fontos információk menüpontban a Biztonsági figyelmeztetések és előírások dokumentumban.