Termékhasználati videó

Az itt látható ZYN nikotinpárna használati útmutató videóban bemutatjuk a termék helyes használatát.

MI AZ A ZYN NIKOTINPÁRNA?

A ZYN nikotinpárnák olyan füst- és dohánymentes termékek, amelyek dohánylevélből kivont nikotint tartalmaznak. A felső ajak és az íny közé helyezve nikotint bocsátanak ki.

A ZYN nikotinpárna dohánymentes, így különbözik a snüssztől, amely dohányt tartalmaz. Magyarországon tilos a snüssz értékesítése és vásárlása.

Fontos információk

Használati utasítás

1. A nyitáshoz csavarja el a doboz felső részét, hogy a perforált zárómatrica elszakadjon. Vegyen ki egy nikotinpárnát a használathoz. Soha ne használjon egyszerre több nikotinpárnát.

2. Helyezzen egy nikotinpárnát a felső ajka és az ínye közé.

3. A nikotinfelszívódás megkezdődik, melynek során az ínyén bizsergő érzést tapasztalhat.

4. Használja akár 30 percig.

5. A nikotinpárnát használat után dobja ki a szemetesbe, vagy helyezze a doboz tetején található visszazárható gyűjtőrekeszbe. A ZYN nikotinpárnák csak egyszer használatosak, soha ne használja fel újra.

6. A ZYN nikotinpárna doboza újrahasznosítható. Kérjük, győződjön meg róla, hogy kiürítette a dobozt, mielőtt a szelektív hulladékgyűjtőbe helyezi.

ÖSSZETÉTEL

A ZYN nikotinpárnák az itt felsorolt összetevőket tartalmazzák.

JOGSZABÁLYI HÁTTÉR

A termékbiztonság és a minőség kizárólag a törvényes értékesítési csatornákon keresztül, vagyis dohányboltban vásárolt ZYN nikotinpárna esetében garantált.

Magyarországon a nikotinpárnák online vásárlása nem megbízható értékesítési csatorna és törvénytelen.